توضیحات
خرید لوله ۴ اینچ مانیسمان کاوه رده ۴۰
برای مجریان تاسیسات، طراحان پایپینگ، تولیدکنندگان و تامینکنندگان کاملاً مشخص است که لوله 4 اینچ مانیسمان رده 40 کاوه یکی از پرکاربردترین و پرمصرفترین سایزها در بین لولههای مانیسمان است.
لوله 4 اینچ مانیسمان به همراه لولههای 3 اینچ و 1/2 2 اینچ رده 40 کاوه، در صنعت تاسیسات و مخصوصاً در سیستمهای پایپینگ با مقیاس کوچک مثل موتورخانهها و پایپینگ آتشنشانی، کاربرد فراوان دارند.
قیمت لوله 4 اینچ مانیسمان رده 40 کاوه با توجه به عرضه بازار
قیمت لوله 4 اینچ مانیسمان رده 40 کاوه در محدوده 4 میلیون و 800 هزار تومان تا 4 میلیون و 850 هزار تومان است که نسبت به 4 اینچ وارداتی، 50 تا 70 هزار تومان گرانتر است.
قیمت لولههای مانیسمان کاوه، اهواز، چینی و … به عوامل زیادی از جمله نرخ ارز بستگی دارد.
در ایران، قیمت دلار به عنوان پول رایج در معاملات بینالمللی بسیار پرنوسان است و هرگونه تغییر در نرخ ارز، به صورت مستقیم بر روی قیمت فولاد (به عنوان متریال اولیه تولید لوله مانیسمان) و محصول نهایی تاثیرگذار است.
از سوی دیگر، همواره مشاهده شده که با هرگونه تغییر در نرخ ارز، عرضه لوله مانیسمان (مخصوصاً در برندهای ایرانی) با مشکل روبرو شده و عدم تناسب بین عرضه و تقاضا، بعضاً باعث بروز معضلاتی همچون قیمتهای کاذب و خارج از عرف در لوله مانیسمان شده است.
لذا هرگونه تغییر در نرخ ارز، بغیر از تاثیر بر قیمت فولاد و لوله، در بحث عرضه محصول و قیمت نهایی نیز تاثیرگذار است.
صفر تا صد مراحل تولید لوله 3 اینچ مانیسمان رده 40 کاوه
لوله مانیسمان یا Seamless، همانطور که از اسمش پیداست بدون درز بوده و متریال اولیه، ماشینآلات و تجهیزات تولیدی و فرآیند ساخت به گونهای است که در ساختار آنها هیچگونه درز جوشی مشاهده نمیشود.
به منظور تولید لوله مانیسمان به روش نورد گرم، بیلتهای فولادی در کورههای گازی یا برقی گداخته شده و توسط غلتکهایی به جلو رانده شده و از درون میله مندرل عبور داده میشوند.
سپس میله از درون لوله خارج شده و در این مرحله، فرم اولیه لوله شکل میگیرد. در واقع قطر خارجی سنبه، قطر داخلی لوله را تشکیل میدهد.
در مرحله بعدی، چندین مرحله تابگیری و سایزینگ بر روی لوله انجام میشود. پس از کونیک، در انواع خارجی لوله مانیسمان رنگ میشود و درپوش پلاستیکی دو سر لوله نصب و مارک و به صورت بندل تسمه کشی شده و بستهبندی میشود، ولی لولههای کاوه و اهوازی رنگ و درپوش ندارند و تنها مارک و تسمه کشی میشوند.
**انواع لوله مانیسمان ایرانی چه فرقی با محصولات وارداتی دارند؟**
لولههای مانیسمان موجود در بازار ایران در انواع ایرانی و خارجی میباشند.
لولههای مانیسمان ایرانی در برندهای دقیق کاوه و اهواز و در ردههای sch 20/40/80/160 تولید میشوند که بیشتر لولههای مانیسمان اهوازی و کاوه در ردههای 40 و 20 در بازار دیده میشوند.
اما لولههای مانیسمان در نوع خارجی در انواع چینی، اکراین، روس، رومانی در ایران وجود دارد که واردات لوله مانیسمان به ایران به صورت روتین از کشور چین میباشد.
لولههای مانیسمان در ردههای SCH20/30/STD/40/60/80/100/120/140/160 تولید و به بازارهای جهانی عرضه میشوند، ولی بیشتر لولههای مانیسمان وارداتی به ایران در انواع رده 20/40/80/160 میباشد.
منظور از لوله مانیسمان سبک چیست و چه فرقی با رده 40 کاوه دارد؟
لولههای مانیسمان مطابق با استاندارد ابعادی ASME B36.10 تولید میشوند. در این استاندارد و در جدول ضخامت لولههای مانیسمان، ضخامت و وزن لوله برای هر سایز و رده کاری مشخص شده است.
لولههای مانیسمان در ردههای SCH20/30/STD/40/60/80/100/120/140/160 تولید میشوند و در واقع، رده کاری معیاری برای سنجش میزان ضخامت، وزن یا کلاس کاری لوله و سیستمهای تاسیساتی است.
بنابراین، رده یا اسکجول لوله، معیاری برای سنجش میزان ضخامت و وزن لوله محسوب میشود. اما در بازار و به اصطلاح، در مقایسه با لوله مانیسمان رده 40، به لوله رده 20 “لوله مانیسمان سبک” و به لولههای رده 80 و 160 در مقایسه با لوله رده 40، “لوله مانیسمان سنگین” گفته میشود.
در واقع، لوله مانیسمان رده 40، معیاری برای مقایسه وزن و ضخامت و همچنین قیمتگذاری در بین لولههای مانیسمان به حساب میآید.
**آیا لوله 3 اینچ رده 40 مانیسمان گاز کاوه بخریم یا درزدار گازی و API؟**
لوله مانیسمان به دلیل ساختار بدون درز و یکپارچه، از استحکام کششی بالایی در برابر فشار، دما و تنشهای وارد شده به سیستم برخوردار است.
در لولهکشی گاز ساختمانی، فشار گاز زیاد نیست و بیشتر، آببندی در محل اتصالات و جوشها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
همچنین در لولهکشی گاز به صورت زیرکار، علاوه بر آببندی محل اتصالات، پوششدهی لوله نیز جزو ایمنی لوله به حساب میآید و بیشتر از لولههای مانیسمان سبک همچون لوله رده 20 به همراه چسب و نوارهای پلیمری به منظور عایقکاری استفاده میشود.
اما در پایپینگ خطوط انتقال گاز از نقطهای به نقطه دیگر، علاوه بر بحث ایمنی، فشار نیز مطرح است. لذا در خطوط انتقال گاز به دلیل حساسیت و ایمنی بالا، از لوله مانیسمان با روشهای عایقکاری مناسب استفاده میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.